persoons 6.png
 

DIENSTEN

STAALCONSTRUCTIES

Voor constructieve onderdelen voor verbouwingen of nieuwbouwprojecten, kun je bij ons terecht voor las- een montagewerkzaamheden op maat en locatie.

P1029336.png
P1028869.png

ELECTRISCHE ROLDEUREN EN LOOPDEUREN

Wij monteren Electrische roldeuren die met een afstandsbediening en met de mobiele telefoon voor alle personeelsleden of gezinsleden bedienbaar zijn. Ook oude loopdeuren vervangen, schuifdeuren of nieuwe deuren realiseren is mogelijk.

STALINRICHTING

Dieren die zich beter voelen, presteren beter. Door te kiezen voor Spinder stalinrichting kiest u voor comfort en veiligheid. wij verzorgen de montage hiervan voor de dealers.

website 5.jpg
Building%20Plan_edited.jpg

TEKENWERK

Wij werken met een tekenprogramma waarmee we staalconstructies kunnen modelleren en detailleren in 3D. Omdat wij dit in eigen beheer hebben is het makkelijker schakelen met de klant.  Het resultaat is een perfect passende staalconstructie.

TOTAALBOUW

Totaal bouw vanaf de grond opgebouwd, van fundering tot dakgoot en van staalconstructie tot elektrische roldeur. Alle facetten zijn toe te passen door ons.

P1028825.png
trap.jpg

TRAP- & HEKWERKEN

We leveren trappen en hekwerk voor particuliere woningen, bedrijfspanden, scholen, musea en meer. Vanzelfsprekend kan iedereen contact met ons opnemen voor het maken en monteren van trappen, balustrades en hekwerken.